🎈 SLAVIMO 8. ROĐENDAN!
Dajemo poklone prilikom kupnje odabranih proizvoda!

Maxi Cosi autosjedalica Titan I-Size Basic - Siva

1X MultiPlusCard bodovi   33
ID B00I3JW
Opcije artikla
Dodano u košaricu

Uobičajeni rok dostave ovog proizvoda je 7 radnih dana.

Kod nas je cijena uvijek ista bez obzira na broj rata!

Kratki info
  • Napravljen za zaštitu, udobnost i trajnost
  • Od cca. 15 mjeseci do 12 godina
  • Od 76 - 150 cm

Detaljan opis

Specifikacije

Titanium i-Size dizajniran je za zaštitu, udobnost i izdržljivost. Ova višedobna autosjedalica, grupa 1-2-3, izrađena je prema najvišim sigurnosnim standardima i-Size i pruža sigurnost i udobnost za djecu u dobi od 15 mjeseci do 12 godina. Titanium i-Size ima tehnologiju G-CELL integriranu u bočnu strukturu kako bi zaštitila vaše dijete na najbolji mogući način.
Sigurnost
Titanium i-Size dizajniran je s dugoročnom sigurnošću na umu. Ova sklopiva autosjedalica, izrađena prema najvišim sigurnosnim standardima i-Size, pruža sigurnost i udobnost za djecu u dobi od 15 mjeseci do 12 godina. S 45% udarca koji dolazi sa strane, Titan i-Size ima tehnologiju G-CELL integriranu u bočnu strukturu za daljnju zaštitu. Ovaj fleksibilan, ali snažan materijal dizajniran je da rasprši udarne sile dalje od vašeg djeteta kako bi se smanjile ozljede. Sigurnosni pojas u 5 točaka čuva vaše dijete na sigurnom i sigurnom dok ne bude dovoljno staro da koristi sigurnosni pojas u automobilu.
Jednostavnost korištenja
Riješite probleme s putovanjima sa sve većom obitelji. Titan i-Size se brzo i jednostavno postavlja s ISOFIX-om i gornjim vezom, a ako je vaše dijete još malo dijete, možete koristiti sigurnosni pojas u 5 točaka kako biste ostali sigurni i sigurni u ovoj udobnoj autosjedalici (pojas može koristiti do 4 godine starosti / 105 cm). Čim vaše dijete bude dovoljno staro da koristi sigurnosni pojas u automobilu, pojas se može lako skinuti i spremiti. Titanium i-Size je dizajniran da raste s vašim djetetom.
Dobni raspon
Dizajnirana za dugotrajnu upotrebu, konvertibilna autosjedalica Titan i-Size može se koristiti više od desetljeća kada vaše dijete ima 15 mjeseci do 12 godina. Savršena je autosjedalica za nekoliko uzrasta, grupe 1-2-3 za malu djecu i djecu, koja će se prilagođavati kako vaša obitelj raste. Titan i-Size je konvertibilna autosjedalica koja ima podesivi naslon za glavu koji se prilagođava na 11 različitih razina, a njegovo sjedalo se pretvara iz struka u sjedalo s visokim naslonom kako bi vaše dijete bilo sigurno, sigurno i udobno u bilo kojoj dobi. putuju i rastu kroz svoje mlađe godine.
Značajke udobnosti
Titan i-Size ima 5 različitih položaja naslona za djecu mlađu od 4 godine kako bi im pružio udobnost u svakom trenutku. Ako vaše dijete drijema dok se vozi kući ili vaše dijete želi sjediti i igrati se I-spy kroz prozor, uvijek će mu biti vrlo udobno, ugodno i nadasve sigurno u ovoj nagibnoj autosjedalici.