🎈 ROĐENDANSKI VIKEND:
Popusti u košarici* + besplatna dostava na SVE iznad 10€**!
*Vrijedi na odabranu ponudu do 22. 4. 2024. u 9h
**Vrijedi na Overseas, Cargo i Tisak dostavu do 22. 4. 2024. u 9h.

🎈 SLAVIMO 8. ROĐENDAN!
Dajemo poklone prilikom kupnje odabranih proizvoda!

Kinderkraft tricikl 4TRIKE Silver Grey - Siva

89,50 €
1X MultiPlusCard bodovi   7
ID X00M1YW
Opcije artikla
Dodano u košaricu

Uobičajeni rok dostave ovog proizvoda je 9 radnih dana.

Kod nas je cijena uvijek ista bez obzira na broj rata!

Kratki info
  • Maksimalna starost: 5,5 godine
  • Bicikl 3 u 1
  • Maksimalna težina: 25 kg
  • Visina upravljača od zemlje: 50 cm
  • Mekano sjedalo može se podešavati
  • Tricikl se jednostavno montira

Detaljan opis

Specifikacije

4TRIKE spaja funkcije čak 3 proizvoda:
– minibicikl-guralica (za djecu od 1. godine),
– minibicikl bez pedala,
– tricikla s pedalama.

Bicikl 4TRIKE prilagođava se sposobnostima djeteta koje raste – mališanu omogućuje veseliti se vožnji već od 1. godine života. Uz njega će dijete zavoljeti fizičku aktivnost jer omogućuje sigurno učenje vožnje na biciklu. 4TRIKE iznimni je proizvod za djecu koji omogućuje brzu promjenu funkcije bez korištenja alata. Zahvaljujući okviru od aluminija lagan je i zato, ako će mališan željeti upoznavati svijet na svojim nogama, bez problema možete uhvatiti bicikl pomoću ručke na upravljaču i ponijeti sa sobom da biste pratili svojeg malog istraživača.

Ako vaše dijete voli raznolikost, uz 4TRIKE svakoga dana ga čeka nešto novo. Mališan može sam odlučiti koju funkciju će koristiti, a vi je možete promijeniti u nekoliko poteza. Podesivo sjedalo omogućuje još bolje prilagođavanje tricikla visini djeteta, a protuklizne ručke na upravljaču osiguravaju čvrsto hvatanje. Pažljiva obrada, zaobljeni oblik i puni kotači od pjene povećavaju sigurnost mališana tijekom vožnje. 4TRIKE je savršen za učenje vožnje: ima funkciju ograničenog okretanja upravljača da bi se minimalizirao rizik od gubitka ravnoteže i pada. Osim toga, u svakom trenutku možete odvojiti pedale (da biste pretvorili 4TRIKE tricikl u bicikl bez pedala) i staviti ih ispod udobnog sjedala. Uvijek će biti nadohvat ruke.

Ograničeno okretanje upravljača sprečava prekomjerno, naglo skretanje upravljača tijekom učenja vožnje na biciklu. Protuklizne ručke na upravljaču rukicama osiguravaju čvrsto hvatanje i bolju kontrolu nad upravljačem. Bicikl je pažljivo obrađen, ima zaobljene rubove i nema stršeće elemente koji mogu izazvati povrede.

Uz udobno, profilirano i anatomsko sjedalo svaka će vožnja – čak i najduža – biti za dijete vrlo ugodna! 4TRIKE omogućuje jednostavnu i brzu promjenu funkcije bez korištenja alata. Možete to lako učiniti kod kuće prije odlaska u šetnju, kao i tijekom same šetnje! Pedale koje se odvajaju bez korištenja alata (da biste pretvorili 4TRIKE tricikl/bicikl u guralicu) mogu se pričvrstiti ispod sjedala. Uvijek su nadohvat ruke i ne gube se tijekom šetnje. Posebna ručka na upravljaču se koristi za prenošenje tricikla. Ako mališan želi krenuti u pustolovinu pješice ili kad se morate penjati uz stepenice, ručka vam olakšava prenošenje tricikla. Zbog čvrstog i vrlo lakog okvira od aluminija, 4TRIKE istovremeno je izdržljiv i lak za prenošenje. Okvir je otporan na koroziju. Lagan mehanizam i praktični gumbi omogućuju laku promjenu funkcije i sklapanje tricikla. Bez problema ga možete nositi i odložiti u košaru kolica. Sklapanje u kompaktne dimenzije omogućuje stavljanje tricikla i u mali prtljažnik. Možete ga pohraniti i u ormar.

Bicikl 3 u 1 – minibicikl/guralica za djecu od 1. godine, minibicikl bez pedala i tricikl s pedalima. Funkcije bicikla se mogu lako mijenjati. Dovoljno je okrenuti i spojiti kotače dok se ne začuje tihi „klik“ i blokirati spojnicom! Da biste pretvorili bicikl u tricikl, skinite spojnicu i rastavite nožice. 4TRIKE je pogodan za djecu od 1. godine života do oko 5 godina (maksimalno 25 kilograma). Guralica se može koristiti do oko 2 godine, minibicikl bez pedala do 4 godine, a tricikl s pedalama do oko 5 godina. Mekano se sjedalo može podešavati – ima dodatnu cijev koja povećava opseg podešavanja za ukupno 4 centimetra. Tricikl se jednostavno montira – dovoljno je rasklopiti tricikl i upravljač, a zatim staviti sjedalo na okvir. Sve to bez korištenja alata! Mijenjate funkcije u nekoliko jednostavnih pokreta.

Materijali
– Okvir: aluminij
– Kotači: EVA pjena
– Ručke upravljača: TPR
– Sjedalo: TPU

Dimenzije sklopljenog tricikla:
– širina: 43 cm
– visina: 47,5 cm
– dubina: 34 cm

Kotači (promjer):
– stražnji: 17 cm
– prednji: 21 cm
General
HT za_djecu